Read

Read

Everything that implies social sciences, sociology, philosophy, the social treatments and the different approaches in the field of thought, belongs to this library. It perhaps covers the most prestigious titles in the field of contemporary thought of East and West. Currently it is the library with most titles in Logos-A. It is set on the basis of the noblest ever call sent to the world: “Read!”

ALBANIAN NATIONALISM | Milazim Krasniqi

0.00€ Ex Tax: 0.00€

ALBANIAN NATIONALISM | Milazim Krasniqi

The book is the Bulgarian translation of the work, which has as the central theme actuality and poss..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

LIVING TOGETHER - An islamic perspective on coexistence of diversities | Şinasi Gündüz

The author analyses the notions of globalization, coexistence, theo-monism, holy places, and the per..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

TEACHINGS OF IBN SINA | Hasan Dzilo

0.00€ Ex Tax: 0.00€

TEACHINGS OF IBN SINA | Hasan Dzilo

A selection of the influential Albanian personalities in the past included in the Encyclopedia Kamus..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

PHILOSOPHY OF SUFISM | Hasan Dzilo

0.00€ Ex Tax: 0.00€

PHILOSOPHY OF SUFISM | Hasan Dzilo

A study in Macedonian endeavoring to analyze philosophical bases of Sufism, and at the same time it ..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

ISLAM AND POLITICS | Bejtulla Demiri

0.00€ Ex Tax: 0.00€

ISLAM AND POLITICS | Bejtulla Demiri

An academic study on the relation of Islam with politics starting from their sources up to their rea..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

POLITICAL INSTITUTIONS OF THE EUROPEAN UNION: EUROPEAN COMMISSION | Arta Ibrahimi

The book  gives the history, the role, and the activity of the European Commission during half ..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

SOME FACTS ABOUT KOSOVA | Musa Gashi

0.00€ Ex Tax: 0.00€

SOME FACTS ABOUT KOSOVA | Musa Gashi

An historical survey rich with facts from Kosova’s past, the relations of the Albanians with other n..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

MACEDONIAN LANGUAGE IN THE SCHOOLS WITH TEACHING IN ALBANIAN LANGUAGE | Avzi Mustafa

The book is a scientific analysis of the problems with which are faced non-Macedonian pupils during ..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

THE YOUNG TURKS REVOLUTION IN THE OTTOMAN EMPIRE | Yusuf Hamza

The book is published in Macedonian and Turkish languages. The book gives a description of the pol..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

DOKTRINAT E MËDHA MORALE | Hubert Greiner

Ky libër jep një retrospektivë historike të moraleve nga antikiteti, Krishterimi, filozofia morale..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

LIBRI I PËRSIATJES - Islami dhe kryqëzatat | Usame Ibn Munkidh

Vepra e Usame Ibn Munkidhit (1095-1188) paraqet një përmbledhje kujtimesh të një ushtari- dëshmitari..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

KAPITALIZMI ESTETIK | Peter Murphy dhe Eduardo de la Fuente

Një libër për një qasje të re ndaj kapitalizmit. Editorët do të thonë se “estetikja” në kapitalizm..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

VEPRA ARTISTIKE | Ivan Xheparoski

0.00€ Ex Tax: 0.00€

VEPRA ARTISTIKE | Ivan Xheparoski

Një vepër e rëndësishme nga fusha e estetikës (estetika filozofike ose filozofia e artit), përmes së..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

MARTIN KRPAN | Milan Jazbec

0.00€ Ex Tax: 0.00€

MARTIN KRPAN | Milan Jazbec

Një vepër mbi heroin e njohur slloven, Martin Krpan. Një ushtarak dhe, mbi të gjitha, një diplomat, ..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

OPOZITA ISLAME NË BOTËN ARABE | Ahmet Alibashiq

Kthimi i fesë në skenën publike nuk është fenomen vetëm islam, por global, që do të thotë se ekzisto..

0.00€ Ex Tax: 0.00€

Showing 1 to 15 of 159 (11 Pages)