FINANCIMI I AFARIZMIT DHE ZHVILLIMI I NDËRMARRJEVE

FINANCIMI I AFARIZMIT DHE ZHVILLIMI I NDËRMARRJEVE
Prodhuesi: Lexo
Kodi i produktit: FINANCIMI I AFARIZMIT DHE ZHVILLIMI I NDËRMARRJEVE
Disponueshmëria: I disponueshëm
Çmimi: No price
Doracak për ata që kanë dëshirë të dinë më tepër për biznesin dhe zhvillimin e ndërmarrjeve afariste.
 
Product Info
Autori Shaban Prevalla
Viti i botimit 1999
Product Details
Faqe 278
Dimensionet A5
ISBN 9989-601-81-X

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART