ÇËSHTJA SHQIPTARE NË ANALET DIPLOMATIKE AMERIKANE 1918 - 1945

ÇËSHTJA SHQIPTARE NË ANALET DIPLOMATIKE AMERIKANE  1918 - 1945
Prodhuesi: Lexo
Kodi i produktit: ÇËSHTJA SHQIPTARE NË ANALET DIPLOMATIKE AMERIKANE
Disponueshmëria: I disponueshëm
Çmimi: No price

Përmbledhje dhe sistematizim profesional i dokumenteve arkivore në lidhje me relacionet shoqërore-politike ndërmjet shqiptarëve dhe SHBA në periudhën midis dy luftërave botërore.

Product Info
Autori Masar Kodra
Viti i botimit 1997
Product Details
Faqe 198
Dimensionet B5

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART