KONTAKTET E PARA TË ISLAMIT ME POPUJT BALLKANIKË NË PERIUDHËN PARAOSMANE

KONTAKTET E PARA TË ISLAMIT ME POPUJT BALLKANIKË NË PERIUDHËN PARAOSMANE
Prodhuesi: Lexo
Kodi i produktit: KONTAKTET E PARA TË ISLAMIT
Disponueshmëria: I disponueshëm
Çmimi: No price

Një nga studimet e rralla në lidhje me periudhën paraosmane të Ballkanit në përgjithësi, si dhe të shqiptarëve në veçanti. Libri e mbron teorinë e pranisë së myslimanëve në Ballkan edhe para ardhjes së osmanëve.

Product Info
Autori Nexhat Ibrahimi
Viti i botimit 1997
Product Details
Faqe 100
Dimensionet A5

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART