GJUHA DHE STILI NË PROZËN E ANTON PASHKUT

GJUHA DHE STILI NË PROZËN E ANTON PASHKUT
Prodhuesi: Fjala
Kodi i produktit: GJUHA DHE STILI NË PROZËN E ANTON PASHKUT
Disponueshmëria: Out Of Stock
Çmimi: No price

Një studim i qartë në lidhje me veçoritë fonologjike, leksiko-stilistike, sintakso-stilistike dhe semantike në prozën e Anton Pashkut.

Product Info
Autori Zana Memedi
Viti i botimit 2013
Product Details
Faqe 48
Dimensionet A5
ISBN-13 978-9989-58-579-1

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART