STRUKTURA E MENDIMIT ISLAM

STRUKTURA E MENDIMIT ISLAM
Prodhuesi: Mendimi Islam
Kodi i produktit: STRUKTURA E MENDIMIT ISLAM
Disponueshmëria: Out Of Stock
Çmimi: No price
Studim elokuent dhe didaktik në lidhje me tri rrymat kryesore të historisë së mendimit islam: Selefizmit - Kelamit - Tesavvufit.
Product Info
Autori Sulejman Uludag
Përkthyes Nga turqishtja: Ali Pajaziti
Viti i botimit 2009
Product Details
Faqe 329
Dimensionet A5
ISBN-10 9989-58-273-4

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART