E DREJTA ISLAME

E DREJTA ISLAME
Prodhuesi: Mendimi Islam
Kodi i produktit: E DREJTA ISLAME
Disponueshmëria: I disponueshëm
Çmimi: No price
Vepër metodologjike në lidhje me burimin dhe zhvillimin e jurisprudencës islame.
Product Info
Autori Seid Ramadan
Përkthyes Nga boshnjakishtja: Nexhat Ibrahimi
Viti i botimit 2007
Product Details
Faqe 222
Dimensionet A5
ISBN-10 9989-58-252-1

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART