RIPËRTRIRJA E MENDIMIT FETAR ISLAM

RIPËRTRIRJA E MENDIMIT FETAR ISLAM
Prodhuesi: Mendimi Islam
Kodi i produktit: RIPËRTRIRJA E MENDIMIT FETAR ISLAM
Disponueshmëria: I disponueshëm
Çmimi: No price
Studim filozofik dhe sfidues i dekanit të mendimit bashkëkohor islam, Muhammed Ikball në lidhje me rifreskimin e mendimit islam.
Product Info
Autori Muhammed Ikball
Përkthyes Nga boshnjakishtja: Nexhat Ibrahimi
Viti i botimit 2006
Product Details
Faqe 272
Dimensionet A5
ISBN-10 9989-58-175-4

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART