DIMENSIONE KUR’ANORE

DIMENSIONE KUR’ANORE
Prodhuesi: Mendimi Islam
Kodi i produktit: DIMENSIONE KUR’ANORE
Disponueshmëria: I disponueshëm
Çmimi: No price
Vepra përpiqet ta paraqesë shtrirjen horizontale historike të mrekullisë kur’anore dhe pashtershmërinë e kuptimeve të gjalla të fjalës hyjnore.
Product Info
Autori Nexhat Ibrahimi
Viti i botimit 2005
Product Details
Faqe 78
Dimensionet A5
ISBN-10 9989-58-025-1

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART