BAZAT E ETIKËS ISLAME - AHLAKU

BAZAT E ETIKËS ISLAME - AHLAKU
Prodhuesi: Mendimi Islam
Kodi i produktit: BAZAT E ETIKËS ISLAME - AHLAKU
Disponueshmëria: Out Of Stock
Çmimi: No price
Doracak për parimet themelore të etikës islame, të paraqitura në trajtë analitike dhe krahasimtare.
Product Info
Autori Nexhat Ibrahimi
Viti i botimit 2004
Product Details
Faqe 172
Dimensionet A5
ISBN-10 9989-58-089-8

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART