ISLAMI NDËRMJET LINDJES E PERËNDIMIT

ISLAMI NDËRMJET LINDJES E PERËNDIMIT
Prodhuesi: Mendimi Islam
Kodi i produktit: ISLAMI NDËRMJET LINDJES E PERËNDIMIT
Disponueshmëria: I disponueshëm
Çmimi: No price

Vepër kolosale e ideologut dhe burrit të shtetit mysliman të shekullit XX Alija Izetbegoviq, përplot me analiza për krizën e qytetërimit perëndimor dhe përparësitë e qytetërimit burimor islam.

Product Info
Autori Alija Izetbegoviç
Përkthyes Nga boshnjakishtja: Fatmir Kovaçi
Viti i botimit 2005
Product Details
Faqe 400
ISBN-10 9989-58-100-2

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART