KULTURA E DIALOGUT NË ISLAM

KULTURA E DIALOGUT NË ISLAM
Prodhuesi: Mendimi Islam
Kodi i produktit: KULTURA E DIALOGUT NË ISLAM
Disponueshmëria: Out Of Stock
Çmimi: No price

Doracak për kulturën e dialogut në Islam, të mbështetur në parimet e Kur’anit dhe sjelljen e Pejgamberit a.s.

Product Info
Autori Taha Xhabir el-Ulvani
Viti i botimit 2000
Product Details
Faqe 176
Dimensionet A5
ISBN-10 9989-904-11-1

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART