HYRJE NË SHKENCËN E HADITHIT

HYRJE NË SHKENCËN E HADITHIT
Prodhuesi: Mendimi Islam
Kodi i produktit: HYRJE NË SHKENCËN E HADITHIT
Disponueshmëria: I disponueshëm
Çmimi: No price
Doracak universitar për themelimin dhe zhvillimin e shkencës së hadithit/porosive pejgamberike.
 
Product Info
Autori Mehmet Hanxhiq
Përkthyes Nga boshnjakishtja: Nexhat Ibrahimi
Viti i botimit 1997
Product Details
Faqe 64
Dimensionet B5
ISBN-10 9989-601-41-0

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART