ISLAMI DËNON DISKRIMINIMIN RACOR

ISLAMI DËNON DISKRIMINIMIN RACOR
Prodhuesi: Mendimi Islam
Kodi i produktit: ISLAMI DËNON DISKRIMINIMIN RACOR
Disponueshmëria: Out Of Stock
Çmimi: No price
Libri paraqet barazinë ontologjike dhe kundërshtimin e çfarëdolloj diskriminimi racor në botëvështrimin islam.
 
Product Info
Autori Mahmud Seid Muhammed
Përkthyes Nga anglishtja: Muhammed Mustafa
Viti i botimit 1994
Product Details
Faqe 76
Dimensionet A5
ISBN-10 9989-601-09-7

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART