DYZET HADITHE DHE SHTOJCA E IBËN REXHEPIT

DYZET HADITHE  DHE SHTOJCA E IBËN REXHEPIT
Prodhuesi: Mendimi Islam
Kodi i produktit: FORTY HADITHS AND THE ADDENDUM BY IBN RECEP
Disponueshmëria: Out Of Stock
Çmimi: No price
Një nga përmbledhjet e para me dyzet porosi të Pejgamberit a.s. dhe mostër për shkrimin e shumë të ngjashmeve në periudhën e mëvonshme.
 
Product Info
Autori Imam Neveviu
Përkthyes Nga arabishtja: Nexhat Ibrahimi
Viti i botimit 1992
Product Details
Faqe 124
Dimensionet A5

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART