ORIENTALIZMI Koncepte perëndimore për orientin

ORIENTALIZMI  Koncepte perëndimore për orientin
Prodhuesi: Lexo
Kodi i produktit: ORIENTALIZMI
Disponueshmëria: I disponueshëm
Çmimi: No price

Është kryevepër e literaturës botërore në lidhje me përkufizimin dhe sqarimin e konceptit të orientalizmit në kuadër të qasjeve, imagjinare ose reale, Perëndimore në lidhje me Orientin.

Product Info
Autori Edward W. Said
Përkthyes Nga anglishtja: Xhevat Lloshi
Viti i botimit 2009
Product Details
Faqe 462
Dimensionet B5
ISBN-10 9989-58-317-X

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART