LUFTA E PARË DHE E DYTË BALLKANIKE SI DHE KONFERENCA E LONDRËS (1912 - 1913)

LUFTA E PARË DHE E DYTË BALLKANIKE SI DHE KONFERENCA E LONDRËS (1912 - 1913)
Prodhuesi: Lexo
Kodi i produktit: LUFTA E PARË DHE E DYTË BALLKANIKE SI DHE KONFERENCA E LONDRËS
Disponueshmëria: Out Of Stock
Çmimi: No price

Dëshmi në lidhje me vrasjet, keqtrajtimet, torturat ndaj popullsisë myslimane të Ballkanit nga ana e Bullgarisë, Serbisë dhe Malit të Zi, të ndihmuara nga idetë pansllaviste ruse.

Product Info
Autori Raymond Poincare
Përkthyes Nga frëngjishtja: Shaqir Shehu
Viti i botimit 2009
Product Details
Faqe 528
Dimensionet A5
ISBN-10 9989‐58‐315‐3

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART