ISLAMI DHE SHEKULLARIZMI

ISLAMI DHE SHEKULLARIZMI
Prodhuesi: Lexo
Kodi i produktit: ISLAMI DHE SHEKULLARIZMI
Disponueshmëria: I disponueshëm
Çmimi: No price

Doracak i pazëvendësueshëm, madje edhe tekst universitar, për njohjen autentike me Islamin integral, marrëdhëniet e tij me shekullarizmin dhe me sfidat e tjera bashkëkohore. 

Product Info
Autori Sejjid Muhammed Nakib el - Attas
Përkthyes Nga anglishtja: Elma Berkolli
Viti i botimit 2006
Product Details
Faqe 236
Dimensionet A5
ISBN-10 9989-58-167-3

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART