ПОЛИТИЧКИ ИНСТИТУЦИИ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА: ЕВРОПСКА КОМИСИЈА

ПОЛИТИЧКИ ИНСТИТУЦИИ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА: ЕВРОПСКА КОМИСИЈА
Prodhuesi: Lexo
Kodi i produktit: INSTITUCIONET POLITIKE
Disponueshmëria: I disponueshëm
Çmimi: No price

Vepra “Institucionet politike të Bashkimit Europian” maqedonisht paraqet historikun, rolin dhe veprimtarinë e Komisionit Europian në gjysmëshekullin e ekzistencës së tij.

Product Info
Autori Arta Ibrahimi
Viti i botimit 2003
Product Details
Faqe 153
Dimensionet A5
ISBN-10 9989-58-093-6

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART