VENDI DHE ROLI I MËSIMIT TË HISTORISË NË ARSIMIN FILLOR NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË 1945 - 1990

VENDI DHE ROLI I MËSIMIT TË HISTORISË NË ARSIMIN FILLOR NË REPUBLIKËN  E MAQEDONISË 1945 - 1990
Prodhuesi: Lexo
Kodi i produktit: VENDI DHE ROLI I MËSIMIT 1945 - 1990
Disponueshmëria: Out Of Stock
Çmimi: No price

Libri, nëpërmjet paraqitjes së fakteve, e diskuton imponimin e historisë me paradigmë komuniste ndaj brezave të periudhës pas Luftës së Dytë Botërore në Maqedoni.

Product Info
Autori Sefedin Elezi
Viti i botimit 2003
Product Details
Faqe 226
Dimensionet A5
ISBN-10 9989-58-032-4

Shkruani një kritikë

Emri juaj:


Kritika juaj: Shënim: nuk përkthehet HTML!

Vlerësime: I keq           I mirë

Shtypni karakteret që shikoni në figurë:Etiketa:
Developed by ALBART